OpenAI امکان اتصال همزمان چند حساب گوگل به ChatGPT را فعال کرد. اکنون کاربران میتوانند چند حساب جیمیل، گوگل کلندر و گوگل کانتکتس را به ChatGPT متصل کنند و اطلاعات حسابهای شخصی و کاری خود را در یک گفتگو در اختیار این چتبات قرار دهند.
برای مثال، ChatGPT میتواند تقویمهای چند حساب گوگل را هنگام برنامهریزی روزانه بررسی کند یا ایمیلی را در میان چند صندوق ورودی پیدا کند. این قابلیت در سراسر جهان برای کاربران پلنهای پرو، پلاس، بیزینس و سازمانی در نسخههای وب، دسکتاپ، iOS و اندروید در دسترس است.
مجوزهای ChatGPT برای اتصال حسابهای گوگل
نکته قابلتوجه به مجوزهایی مربوط میشود که ChatGPT برای اتصال حساب گوگل درخواست میکند. طبق گفتههای OpenAI، اتصال جیمیل به مجوز gmail.modify نیاز دارد. گوگل توضیح میدهد که این سطح دسترسی امکان خواندن، ایجاد و ارسال ایمیل از حساب جیمیل را فراهم میکند. این مجوز اجازه حذف فوری و دائمی پیامها یا رشتههای ایمیل بدون عبور از سطل زباله را نمیدهد.

برای Google Calendar نیز ChatGPT از مجوز calendar.events استفاده میکند که به رویدادهای تقویم مربوط میشود. Google Contacts در میان این سرویسها مجوزهای خواندن مانند contacts.readonly دارد.
در حسابهای کاری، ادمین Google Workspace سازمان نیز میتواند تعیین کند کدام محدودههای دسترسی OAuth برای ChatGPT مجاز باشند. اگر مجوز موردنیاز تأیید نشده باشد، ممکن است اتصال حساب یا استفاده از قابلیت مربوطه با خطای مجوز مواجه شود.
OpenAI میگوید مدلهای عمومی این شرکت مستقیماً با دادههای دریافتشده از برنامههای متصل گوگل یا مشتقات آنها آموزش داده نمیشوند. بااینحال، این سیاست استثناهایی دارد. طبق توضیحات OpenAI، دادههای مربوط به برنامههای گوگل میتوانند در صورتی وارد فرایندهای مرتبط با بهبود مدل شوند که یک گفتگو بهعنوان فیدبک ارسال شود، دادهای از برنامه گوگل بهصورت دستی در گفتگو کپیپیست یا آپلود شود، یا اطلاعات مربوط به آن در پاسخ ChatGPT قرار بگیرد.
همچنین اگر قابلیت Memory فعال باشد، اطلاعات واجد شرایطی که از برنامههای متصل گوگل دریافت میشوند میتوانند برای شخصیسازی تجربه کاربر مورد استفاده قرار بگیرند.
کاربر میتواند از طریق تنظیمات، Memory را خاموش کند، اتصال برنامه گوگل را قطع یا قابلیت Improve the model for everyone را غیرفعال کند. OpenAI همچنین میگوید با حذف یک گفتگو، دادههای برنامه متصل که در آن گفتگو نگهداری شدهاند، ظرف ۳۰ روز حذف میشوند.




