به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سایت جنایی، چندی قبل یک وکیل دادگستری به دادسرای مبارزه با سرقت تهران مراجعه کرد و در شکایتی به مصطفی تقی‌زاده، بازپرس شعبه 5 این دادسرا، گفت: من وکیل یک تاجر بودم که مدتی قبل فوت شد. خانواده او همگی در خارج از کشور زندگی می‌کنند و بعد از فوت موکلم مغازه فرش‌فروشی او تعطیل بود و کسی به آنجا رفت و آمد نداشت تا اینکه چند روز پیش وقتی برای انجام کارهای انحصار وراثت به مغفازه رفتیم متوجه شدیم 48 تخته فرش نفیس از آنجا سرقت شده است.
بازپرس بعد از شنیدن این اظهارات دستور انجام تحقیقات را صادر کرد و در بررسی‌هایی که ماموران انجام دادند متوجه شدند در تمام این مدت در مغازه قفل بوده و کسی به‌زور وارد آنجا نشده است. تنها فردی که کلید مغازه را در اختیار داشت شاکر متوفی بود. به همین دلیل این فرد که حسن نام دارد تحت تعقیب قرار گرفت و معلوم شد به اتهام جعل سند و مدرک در زندان به سر می‌برد.

کارآگاهان سعید را به اداره آگاهی انتقال دادند و از او بازجویی کردند. این مرد ابتدا منکر اطلاع از ماجرای سرقت شد اما در ادامه گفت: صاحبکارم در دو سال آخر کار من در مغازه حقوقم را نداده بود واز او طلبکار بودم. بعد از فوتش دیدم دستم به جایی بند نیست و سند و مدرکی هم ندارم به همین دلیل یک روز با کلید یدک در مغازه را باز کردم و 48 تخته فرش را که به اندازه طلبم بود، برداشتم. سپس فرش‌ها را به یکی از دوستانم دادم و از او خواستم برایم نگه دارد تا آب‌ها از آسیاب بیفتد. دوستم قبول کرد و گفت در ازای این کار من هم باید برایش چند سند و مدرک را نگه دارم. من هم این پیشنهاد را قبول کردم اما چند روز بعد ماموران به خانه‌ام آمدند و من را به اتهام جعل سند دستگیر کردند. آن موقع فهمیدم دوستم برای تصاحب فرش‌ها به من سند جعلی داده و خودش پلیس را باخبر کرده تا من به زندان بیفتم.

در ادامه تحقیقات معلوم شد اسناد جعلی دو ملک متعلق به تاجر فوت شده نیز از خانه این متهم کشف شده است. به همین دلیل بازپرس دستور تحقیق در این خصوص را نیز صادر کرد.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *