«اریک اشمیت»، مدیرعامل و رئیس سابق گوگل به‌تازگی در دانشگاه استنفورد درباره ایده‌اش در مورد آینده دنیای فناوری با حضور استارتاپ‌های هوش مصنوعی صحبت کرده است. اشمیت عقیده دارد که استارتاپ‌های موفق حوزه هوش مصنوعی می‌توانند تمام موارد دارای مالکیت معنوی را سرقت کنند و سپس با کمک وکلا، مشکل مربوط به آن‌ها را از بین ببرند. او در همین تریبون دلیل عقب‌ماندن گوگل در رقابت با استارتاپ‌های هوش مصنوعی را دورکاری اعلام کرده بود.

ایده اشمیت درباره آینده استارتاپ‌های هوش مصنوعی

اشمیت در صحبت‌های خود در مورد دنیای آینده و زمانی که هوش مصنوعی می‌تواند وظایف پیچیده‌ای را به جای انسان‌ها انجام دهد، گفت:

«اگر تیک تاک [در آینده] ممنوع است، به تک‌تک شما پیشنهاد می‌کنم چنین کاری را انجام دهید: به مدل زبانی بزرگ خود بگویید: «یک کپی از تیک تاک برایم تهیه کن، تمام کاربران آن را جعل کن، تمام آهنگ‌های آن را سرقت کن، ترجیحات من را در آن قرار بده، این برنامه را در 30 ثانیه آینده تولید کن، آن را منتشر کن و پس از یک ساعت، اگر فراگیر نشد، کار متفاوتی را در همان مسیر انجام بده.»

مدیرعامل سابق گوگل

هرچند انجام این کارها غیرقانونی به‌نظر می‌رسد، اما اشمیت در ادامه صحبت‌های خود می‌گوید که با استخدام وکلا می‌توان تمام مشکلات مربوط به آن را از بین برد:

«در مثالی که برای تیک تاک آوردم، اگر یک کارآفرین سیلیکون‌ولی باشید که امیدوارم تمام شما به این مرحله برسید، اگر برنامه شما با مشکلی مواجه شد، می‌تواند چندین وکیل را استخدام کنید تا همه‌چیز را برای شما مرتب کنند، درست است؟ اما اگر کسی از محصول شما استفاده نکرد، مهم نیست که تمام محتوا آن را سرقت کرده‌اید.»

در این مرحله، «اریک برینیولفسون» از استنفورد به اشمیت می‌گوید که «شما جلوی دوربین قرار دارید» و رئیس سابق گوگل نیز به او پاسخ می‌دهد:

«بله، درست است. اما شما متوجه منظور من شده‌اید. به‌عبارت‌دیگر، سیلیکون‌ولی این آزمایش‌ها را انجام می‌دهد و آشفتگی آن را نیز پاک می‌کند. و معمولاً این کارها اینگونه انجام می‌شود.»

در حالی که اشمیت سال 2015 از ریاست گوگل کناره‌گیری کرده است، اما او همچنان یک فرد تأثیرگذار و سرمایه‌گذاری پرکار در سیلیکون‌ولی محسوب می‌شود. او همچنین از «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI به‌عنوان «دوست صمیمی» خود یاد کرده است.

نظرات اشمیت در ویدیویی در کانال یوتوب استنفورد آنلاین به اشتراک گذاشته‌شده (که اکنون حذف‌شده است) و واکنش‌های متعددی را در جامعه فناوری برانگیخته است.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *