به گزارش اقتصاد آنلاین، در نشست تخصصی رمزآتی که پیرامون چالش‌های قانون‌گذاری در صنعت رمز ارز برگزار شد، تعدادی از فعالان این حوزه به بررسی چالش‌ها و مشکلات جاری پرداختند.

بردیا احمدنیا، مدیرعامل صرافی والکس، با اشاره به نبود مدل‌سازی در اقتصاد کشور، اظهار داشت: «موضوع چارچوب‌گذاری رمزارز نباید تک‌محوری و از جانب یک نهاد، بلکه باید فرانهادی باشد. متأسفانه در کشور ما همه اقدامات دستوری اعمال می‌شود. رمزارز پدیده‌ای است که مجبور به پذیرش آن هستیم و باید آن را به رسمیت بشناسیم تا در نهایت برای آن قانون‌گذاری کنیم.»

مدیرعامل صرافی والکس، به اهمیت رقابت با بازارهای خارجی اشاره کرد و گفت: «تنها صنعتی که به‌طور جدی رقیب بازارهای خارجی است، همین صنعت رمز ارز است. متأسفانه در ایران هیچ زیرساخت و مقرراتی وجود ندارد و هزینه‌های بیزینس افزایش یافته است. نبود فضای مناسب برای فعالیت باعث شده ما نتوانیم مدل کسب‌وکار مشابه صرافی‌های خارجی ایجاد کنیم. سرمایه‌گذاری کافی وجود ندارد و دخالت‌های دولت هزینه‌ها را افزایش داده است. با وجود این محدودیت‌ها، ما عملکرد خوبی داشتیم، اما برای رشد بیشتر نیاز به حمایت و قوانین شفاف داریم.»

بردیا احمدنیا همچنین عنوان کرد: «در ایران قانون‌گذاری درست و زیرساخت نداریم و ازاین‌رو هزینه کسب‌وکار‌ها بالا می‌رود. قانون‌گذاری وجود ندارد؛ ولی ما بااین‌حال مالیات پرداخت می‌کنیم. رقابت بسیار مهم است. پلتفرم‌ها تا کنون هر چه ساختند با عایدی خود ساختند و دولت فقط سعی کرده آنها را کوچک کند. ما محکومیم به کاربران ایران دسترسی داشته باشیم و به دلیل ایجاد محدودیت‌ها، قابلیت دسترسی به کاربران سراسر دنیا را نداریم.»

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *