به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از رمزارزنیوز، از زمان راهاندازی اتریوم در سال ۲۰۱۵، این پروژه از یک پلتفرم ساده به یک اکوسیستم پیچیده تبدیل شده که امروزه بیش از ۱۴۰ میلیارد دلار از طریق برنامههای دیفای (DeFi) در خود جای داده است.
به گفته بروکات، اتریوم میتواند مانند آمازون، که به یکی از غولهای تجارت الکترونیک و خدمات ابری تبدیل شد، در آینده صنایع جدیدی را بازتعریف کند.
در حال حاضر، ارزش بازار اتریوم تنها ۶.۲۵ درصد از ارزش بازار ۲ تریلیون دلاری سهام آمازون است، اما اتریوم یک مزیت مهم دارد: بیش از ۲۰۰ هزار توسعهدهنده فعال که در حال کار بر روی این شبکه هستند.
با این حال، ورود سرمایه به صندوقهای ETF اتریوم هنوز نسبت به بیتکوین بسیار کمتر است. دلیل این امر، عدم شفافیت در کاربردها و پتانسیلهای آینده اتریوم است که موجب احتیاط سرمایهگذاران میشود.
در این میان، شرکت بلکراک و یونیون بانک سوئیس (Union Bank) نیز به تازگی صندوقهای مبتنی بر اتریوم را راهاندازی کردهاند و شرکتهای بزرگی مانند پیپال و ویزا هم در حال توسعه محصولات خود روی این شبکه هستند.
با این حال، طبق گفته بروکات، بسیاری از سرمایهگذاران همچنان تردید دارند و منتظر درک بیشتری از پتانسیل اتریوم هستند.
در همین حال، رییس بخش تحقیقات بانک سیگنوم (Sygnum) پیشبینی کرده که در ۱۲ ماه آینده، با توجه به رشد کاربردهای اتریوم، جذابیت آن برای سرمایهگذاران افزایش خواهد یافت.