داده‌های آماری این گزارش نشان می‌دهند افزایش ۲۰درصدی میزان تولید صنعت خودرو و ساخت قطعات در مهرماه نسبت‌به شهریورماه، عمدتا ناشی‌از افزایش مقدار تولید نمادهای سایپا، ایران‌خودرو و پارس‌خودرو به ترتیب به میزان ۲۳، ۱۳ و ۳۹درصد بوده است. ازسوی‌دیگر ازجمله دلایل افزایش حجم تولید مهرماه در مقایسه با شهریورماه، به پایان رسیدن محدودیت‌های ناشی‌از قطع برق و تامین ارز بوده که تاثیر آن بر صنایعی نظیر خودرو و ساخت قطعات به وضوح مشخص است.

ادامه روند مثبت نمادهای جاده مخصوص

روز چهارشنبه و در جریان دادوستدهای بازار سهام نمادهای بزرگ خودروساز مثبت شدند بر این اساس نمادهای ایران‌خودرو، گسترش سرمایه‌گذاری ایران‌خودرو، گروه بهمن، کرمان‌خودرو، زامیاد، پارس‌خودرو، سایپادیزل، بهمن‌دیزل و ایران‌خودرودیزل مسیر صعودی را طی کردند. همچنین روز چهارشنبه در گروه خودرویی طی ۱۳هزار نوبت معاملاتی ۶۹۸ میلیون سهم به ارزش ۲۳۰ میلیارد تومان معامله شد که نسبت به روز سه‌شنبه با افت روبه‌رو بود. ارزش روز بازار گروه خودرویی تا پایان معاملات روز چهارشنبه بالغ‌بر ۲۲۱هزار میلیارد تومان شد.

بورس همچنان در مسیر رشد

روز ‌چهارشنبه و در خلال معاملات بازار سهام شاخص کل بورس با افزایش ۱۳.۳۶۰واحدی در محدوده دومیلیون و ۱۴۶ هزار واحد قرار گرفت. شاخص‌کل هم‌وزن نیز با رشد ۵.۴۵۰هزار واحدی در محدوده ۶۹۱هزار واحد ایستاد. در این بازار نیز ۱۹.۶میلیارد ورقه سهم به ارزش بیش‌از ۱۱.۵هزار میلیارد تومان معامله شد. شاخص فرابورس نیز با رشد ۹۱واحدی در محدوده ۲۱هزار واحد قرار گرفت.

در فرابورس نیز ۶.۸‌میلیارد ورقه اوراق بهادار به ارزش بیش‌از ۹.۷ هزار میلیارد تومان دادوستد شد. این درحالی است که کارشناسان بازار سهام معتقدند بورس در روزهای گذشته نشان داد می‌تواند به یک بازار مناسب جهت سرمایه‌گذاری تبدیل شود.

برای اینکه گفته شود روند بازار سهام در روزهای اخیر هیجانی نیست، باید روزهای بیشتری مورد تحلیل قرار بگیرد. همچنین یکی از نشانه‌های صعودی ماندن روند بورس، افزایش حجم معاملات، مخصوصا معاملات خرد است. حال باید دید در هفته پیش‌رو سمت‌وسوی نمادهای خودروساز و قطعه‌ساز چگونه خواهد بود.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *