به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، مرتضی آقایی درباره نحوه کاهش هزینه سفر به عتبات عالیات، اظهار کرد: یکی از سیاست‌هایی که همیشه سازمان حج و زیارت دنبال کرده، بهبود مستمر خدمات و اصلاح فرایندها است، در همین راستا مکانیزم کارمزد انتقال ارز را تغییر دادیم و  بخش هایی را تبدیل به ریال کرده ایم.

وی ادامه داد: علاوه بر این مقداری از هزینه‌های بالادستی مانند هزینه‌های اجرای عملیات را کاهش دادیم و در تلاش هستیم که از منابع مختلفی که می توانیم در این حوزه به کار بگیریم، تأمین کنیم تا هزینه زائران را کاهش دهیم.

معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت درباره حداقل و حداکثر هزینه اعزام به عتبات عالیات نیز گفت: بسته های متنوعی برای انتخاب زائران وجود دارد که شامل بسته های یک شبه تا یک هفته و متناسب با تقاضای زائران است. 

وی ادامه داد: در حال حاضر کمترین هزینه سفر به عتبات حدود ۲.۵ میلیون تومان بدون اقامت و به صورت زمینی است؛ طبق این بسته تعریف شده، زائران چهارشنبه عصر حرکت میکنند، پنجشنبه صبح از مرز عبور می‌کنند، قبل از ظهر به نجف می‌رسند، بعد از ناهار عازم کربلا می‌شوند و شب جمعه در کربلا خواهند بود. بامداد جمعه هم به سمت ایران حرکت می‌کنند و جمعه ظهر از مرز عبور می‌کنند و به شهر مبدأ می‌روند.

آقایی با بیان اینکه هزینه سفر به صورت زمینی حدود ۱۵ درصد و هزینه سفر هوایی هم حدود ۱۰درصد کاهش داشته است، افزود: هزینه عمده در سفر هوایی قیمت بلیت هواپیماست که باتوجه به اینکه قیمت بلیت کاهش نداشته است ما حدود ۱۰درصد کاهش هزینه داشته‌ایم. این در شرایطی است که تمام فعالان حوزه زیارت، منتظر افزایش ۱۰ تا ۱۵درصد هزینه‌ها بودند اما نه‌تنها افزایش قیمتی نداده ایم بلکه بین ۱۰ تا ۱۵درصد هم کاهش قیمت اعمال کرده ایم.

وی خاطرنشان کرد: تقریبا هزینه سفر زمینی حدود ۷.۵ میلیون تومان برای یک هفته اقامت و کمترین قیمت سفر هوایی هم الان حدود ۱۸.۵ میلیون تومان برای اقامت یک هفته‌ای است.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *