پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات در آیین افتتاحیه نمایشگاه گفت: وزارت علوم به عنوان یکی از حامیان اصلی این نمایشگاه، در تلاش است تا نیروی متخصص مورد نیاز صنایع مرتبط را تربیت کند. بسیاری از فارغالتحصیلان دانشگاهها و پژوهشگاهها در این شرکتها مشغول به کار هستند.
وی در جمع خبرنگاران گفت: وزارت علوم همچنین به عنوان مشتری اصلی این نمایشگاه، سیاستی را دنبال میکند که بر اساس آن، دانشگاهها و پژوهشگاهها بتوانند مواد و تجهیزات مورد نیاز خود را از تولیدات داخلی تأمین کنند. این اقدام بخشی از استراتژی وزارت علوم در راستای تجاریسازی یافتههای علمی و افزایش خودکفایی در زمینه مواد شیمیایی و تجهیزات آزمایشگاهی است.
صالحی گفت: در حال حاضر، وزارت علوم دارای بیش از ۵۰ پارک علم و فناوری، ۲۴۰ مرکز رشد واحدهای فناوری و ۳۰۰ مرکز نوآوری است که همه اینها به منظور تجاریسازی و عرضه محصولات علمی به بازار ایجاد شدهاند. همکاری با نهادهای مختلف مانند معاونت علمی فناوری و وزارت بهداشت نیز در این راستا انجام میشود.
وی ابراز امیدواری کرد که هدف نهایی این است که علاوه بر تولید بیشتر، ارزش افزوده ایجاد شود و شرکتها بتوانند به بازارهای بینالمللی دست یابند و صادرات محصولات خود را افزایش دهند.
سینا مستوفی مدیر اجرایی ستاد برگزاری نمایشگاه مواد صنایع شیمیایی و تجهیزات آزمایشگاهی، هدف این نمایشگاه را معرفی آخرین محصولات واردکنندگان، تولیدکنندگان و ارائهدهندگان خدمات توزیع در حوزه شیمی و آزمایشگاه، چه صنعتی و چه بالینی، عنوان کرده است.
وی گفت: این نمایشگاه به عنوان پلی بین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان عمل میکند و به دنبال ایجاد ارتباطی موثر بین این دو گروه است.
همچنین، مستوفی به برگزاری سلسله نمایشگاههایی در این زمینه اشاره کرده و هدف از برگزاری این نمایشگاه را تبدیل آن به یک رویداد جامع دانسته است.
گفتنی است : در این نمایشگاه، حدود ۱۳۰ شرکت حضور دارند که نسبت به سال گذشته، هم از نظر تعداد شرکتکنندگان و هم از نظر مساحت تحت پوشش، رشد داشته است.