این هفته از ۲۰ تا ۲۵ بهمن ۱۴۰۳، اکوسیستم استارتاپی ایران با اخبار و اتفاق‌های گوناگونی همراه بود. در ادامه چکیده‌ای از مهمترین اخبار هفته‌ای که گذشت آمده است. این اخبار را می‌توانید به صورت صوتی (پادکست) از اینجا گوش کنید.

🔹 ابردراک: شرکت ابردراک با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد به دلیل مشکلات مالی و اختلاف نظرهای بنیادین بین سهامداران شرکت، از تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ سرویس آن متوقف می‌شود. این شرکت ضمن عذرخواهی متعهد شده در کوتاه‌ترین زمان ممکن داده‌های کاربران را به صورت ایمن و کامل بازگرداند.

🔹 دیوار: دیوار اعلام کرد با استفاده از هوش مصنوعی و تحلیل رفتار کاربران، سیستمی برای شناسایی آگهی‌دهندگان متخلف توسعه داده است که به شناسایی و محدودسازی این نوع کاربران کمک می‌کند. آمارهای دیوار نشان می‌دهد ۴۵ درصد آگهی‌دهندگان شناسایی شده با این روش، پیش از این در نقش خریدار برای دیگر آگهی‌گذاران مزاحمت ایجاد کرده‌اند./ به گزارش دیوار، دهه هشتادی‌ها که بخش قابل توجهی از کاربران فعال فضای آنلاین را تشکیل می‌دهند، در پلتفرم دیوار نیز الگوهای متفاوتی را به نمایش گذاشته‌اند؛ از تمایل بیشتر به موتورسیکلت به‌جای خودرو گرفته تا ترجیح پرندگان خانگی بر سگ و گربه.

🔹 اسنپ‌فود: اسنپ‌فود، فراتر از یک پلتفرم سفارش آنلاین غذا عمل می‌کند و مدتی است با راه‌اندازی آشپزخانه‌های اختصاصی، به طور مستقیم به تهیه و عرضه غذا روی آورده است. فعالیت رستوران‌های اسنپ‌فود تحت مدیریت برند «اسنپ‌کیچن» انجام می‌شود. این موضوع این نگرانی را مطرح کرده است که «آیا اسنپ که به داده‌های فروش سایر رستوران‌ها دسترسی دارد، می‌تواند اصول رقابت را رعایت کند و از این اطلاعات به نفع رستوران‌های خود استفاده نکند؟»

🔹 دیجی‌پی: دیجی‌پی با انتشار بیانیه‌ای دلیل کندی فرایند برداشت از کیف پول در روزهای گذشته را افزایش ترافیک نقل و انتقال وجه اعلام کرد که ناشی از شرایط ثانویه و خارج از کنترل دیجی‌پی بوده است. دیجی‌پی می‌گوید ۱۲ میلیون کاربر دارد.

🔹 بلوبانک: بلوبانک اعلام کرد قابلیت «بلوباکس» آن مانند یک قلک آنلاین عمل می‌کند که به کاربران این امکان را می‌دهد تا پول خود را در فضایی جدا از حساب اصلی نگه‌داری کنند. این قابلیت منجر به جلوگیری از فیشینگ و سرقت اطلاعات مالی کاربران می‌شود، زیرا حساب اصلی در امان می‌ماند.

🔹 نوبیتکس: رمزارز بونک (BONK)، پنجمین میم‌کوین بزرگ دنیا در نوبیتکس لیست شد و در دو بازار ریالی و تتری قابل خرید و فروش است. همچنین مورفو (MORPHO) نیز در نوبیتکس لیست شد. مورفو توکن بومی یک پلتفرم غیرمتمرکز وام‌دهی به همین نام است.

🔹 جاجیگا: بابک سهرابی، مدیرعامل جاجیگا اعلام کرد ۱/۲ میلیون کاربر ثبت‌نامی و ۱۲۰ هزار اقامتگاه ثبت شده در این پلتفرم وجود دارد. تعداد نصب اپلیکیشن جاجیگا نیز در کافه‌بازار و گوگل‌پلی از ۱/۵ میلیون فراتر رفته است.

🔹 مایکت: نماد شرکت «مایکت» بر تابلوی دانش‌بنیان بازار نوآفرین درج شد، اما هنوز اطلاعیه رسمی سازمان فرابورس در‌ این‌باره منتشر نشده است. پیشتر همراه اول از طریق یکی از شرکت‌های زیرمجموعه خود، ۲ درصد از سهام مایکت را گرفت.

🔹 رمزارز: سقف واریز وجه روزانه درگاه پرداخت صرافی‌های کریپتو که بازگشایی شده‌اند، به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد. رییس جمهور به رییس کل بانک مرکزی دستور داد تا میزان تراکنش روزانه صرافی‌های رمزارزی که الزامات شاپرک را پذیرفه‌اند، افزایش پیدا کند.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *