به گزارش اقتصادآنلاین، قاسم حسن زاده با بیان این مطلب گفت: این سازمان طی سال ۱۴۰۳، مراکز تربیت نیروی مهارتی تکنسین معدن را در کرج (فروآری)، یزد (حفاری)، طبس (استخراج معادن زیر زمینی) و ارومیه (استخراج سنگ‌های ساختمانی) راه اندازی کرد.

وی ادامه داد: ایمیدرو همچنین طی سال گذشته، ۳ مرکز آموزشی ماشین آلات معدنی را برای مناطق نهبندان – یزد (در محل چادرملو)، کرمان (گل گهر و چادرملو) و نیز آذربایجان شرقی (سونگون) ایجاد کرد.

مجری طرح فاجد با اشاره به اقدامات دیگر ایمیدرو در حوزه آموزش طی سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: امضای تفاهم نامه با آموزش پرورش برای تدوین سرفصل‌های مرتبط با معدن و صنایع معدنی در کتب درسی عمومی و تخصصی به منظور آشنایی دانش‌آموزان با این حوزه و طرح حمایت از دانشجویان ورودی رشته‌های معدن و صنایع معدنی (از دانشگاه تا اشتغال)، از جمله این اقدامات بود.

وی افزود: تسهیل در گذراندن دروس کارورزی و عملی در معدن همراه با برگزاری تور‌های آموزشی و بازدید از شرکت‌ها و معادن بزرگ، تسهیل خدمت سربازی از طریق امریه سرباز خدمت، تسهیل اشتغال از طریق طرح فاجد و همچنین، تشکیل کارگروه تخصصی متشکل از نمایندگان دانشگاه، نظام مهندسی، فنی و حرفه‌ای و خانه معدن با محوریت ایمیدرو با هدف تدوین سرفصل‌های آموزشی جدید، بخش دیگری از اقدامات ایمیدرو بود.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *