به گزارش اقتصادآنلاین، این مستند قصه فرشی چهارصد ساله از دوره صفویه را به تصویر کشیده است که از ایران به ژاپن رفته و در آیینی ویژه در آن کشور جای گرفته است.

این فرش نفیس و زیبا هر ساله در آیینی به نام «گیون ماتسوری» در شهر کیوتو به ارابه‌ای آویخته و به عنوان نماد زیبایی و قدرت به نمایش گذاشته می‌شود.

معصومه نورمحمدی کارگردان این مستند پس از نمایش فیلم گفت: این فیلم در پی بیان اسم واقعی این دسته از قالی‌هاست که به پولونز در جهان شناخته می‌شوند و همچنین نقش، طرح و نوع تکنیک خاصی که در این گروه از قالی‌ها به‌کار رفته است را بررسی می‌کند.

نورمحمدی در این نشست که کیانوش معتقدی اجرای آن را برعهده داشت گفت: برای ساخت فیلم سوزنگرد به ژاپن سفر کردیم و البته چندین سفر نیز در ایران به شهر‌های مختلفی که مراکز قالی‌بافی هستند داشتیم تا رد پایی از سوزنگرد پیدا کنیم.

حمید کارگر؛ مدیرعامل شرکت فرش آستان قدس رضوی نیز در این نشست ضمت تقدیر از کارگردان این فیلم مستند گفت: اگر در آفرینش آثار فاخر برای آیندگان کاهلی داریم، کمینه باید با تولید چنین فیلم‌هایی آثار پیشینیان را ثبت و ضبط کنیم.

گفتنی است نمایش فیلم‌های مستند با موضوع فرش ایرانی، در کنار تشکیل نشست‌های تخصصی، اجرای موسیقی سنتی خراسان، نمایش فرایند تولید فرش دستباف و اجرای زنده قالیبافی و برپایی غرفه بازی و نقاشی کودکان با موضوع فرش از بخش‌های متنوع نمایشگاه فرش‌های آستان قدس رضوی در تهران است.

علاقه‌مندان به بازدید و خرید فرش‌های دستباف می‌توانند از ۲۳ بهمن تا ۳ اسفند ۱۴۰۳ از ساعت ۹ صبح تا ۹ شب از دومین نمایشگاه اختصاصی فرش آستان قدس رضوی در سالن نمایشگاهی حجاب تهران واقع در خیابان فاطمی بازدید کنند.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *