سال‌هایی که گلف در صدر جدول فروش اروپا قرار داشت، به‌خاطره‌ای دور تبدیل شده و طراحی نه‌چندان چشمگیر خودروهای الکتریکی جدید، آن‌طور که باید نظر مشتریان را جلب نکرده است.

علاوه‌بر این، کابین‌های ساده و مینیمال و افزایش مداوم قیمت‌ها سبب شده‌اند مشتریان برند مذکور به‌گزینه‌های دیگر فکر کنند. فولکس‌واگن قصد دارد با طراحی جدید، رابط کاربری جذاب و کیفیت ساخت بالاتر به‌دوران اوج خود بازگردد.

به‌نظر می‌رسد فولکس‌واگن راه‌حلی برای مشکلات اخیر خود دارد.

کای گرونیتز، مدیر واحد توسعه‌ فولکس‌واگن از تغییرات قابل‌ توجه در محصولات آینده‌ این شرکت خبر داد و گفت: «نسل بعدی ID.۳ و ID.۴ از زبان طراحی کاملا جدید بهره خواهد برد.این خبر خوبی است؛ زیرا ظاهر حباب‌مانند مدل‌های کنونی این خودروها واقعا به، به‌روزرسانی نیاز دارد.»

او ادامه داد: «هویت بصری جدید «بازگشت به ریشه‌ها و به آن‌چه فولکس‌واگن به آن شهرت دارد» خواهد بود.»

از ‌سوی ‌دیگر در فضای داخلی خودروهای بعدی فولکس‌واگن شاهد بهبود رابط کاربری با بازگشت به‌کنترل‌های سنتی خواهیم بود. انتظار می‌رود خودروهای آینده‌ این برند از دکمه‌های بیشتری برای دسترسی سریع به‌عملکردهای پرکاربرد بهره ببرند تا دیگر نیازی به جست‌وجو در زیرمنوهای پیچیده‌ نمایشگر لمسی نباشد.

علاوه‌بر اضافه‌ شدن کلیدهای فیزیکی که پیش از این در مدل مفهومی ID.۲all دیده بودیم، شاهد ارتقای کیفیت مواد مورد استفاده در ساخت خودروهای شرکت مذکور خواهیم بود. کیفیت پایین یکی از مشکلات اصلی نسل هشتم گلف به‌شمار می‌رود و این مورد به‌خصوص درمقایسه ‌با نسل قبلی فوق‌العاده موفق آن، بیشتر احساس می‌شود.

البته این نخستین‌بار نیست که فولکس‌واگن وعده‌ کابین‌های باکیفیت‌تر را می‌دهد. الیور بلوم، رئیس هیات‌مدیره‌ فولکس‌واگن اواخر سال ۲۰۲۲ از بهبود چشمگیر کیفیت نیز صحبت کرده بود. البته تغییرات یک‌شبه اتفاق نمی‌افتند و باید منتظر نسل بعدی خودروها باشیم تا ببینیم آیا اهالی ولفسبورگ به‌وعده‌های خود عمل خواهند کرد یا خیر.

فولکس‌واگن در ادامه‌ تغییرات ساختاری برای کاهش هزینه‌ها، فروش مستقیم خودروهای برقی در اروپا را متوقف می‌کند. گروه فولکس‌واگن ضمن بازنگری در رویکرد فروش خودروهای برقی خود در بازارهای اصلی اروپایی، می‌خواهد از مدل فروش مستقیم به‌مشتری (DTC) که الهام‌گرفته از استراتژی تسلاست فاصله بگیرد و به‌شیوه‌های سنتی‌تر فروش روی بیاورد.

دلایل تغییر رویکرد فولکس‌واگن، پیچیدگی‌های موجود در اجرای مدل فروش مستقیم و کندی نرخ پذیرش خودروهای برقی و استقبال کم در اروپا عنوان شده است.

فولکس‌واگن در بیانیه‌ای مطبوعاتی، به‌چالش‌های موجود در اجرای هم‌زمان مدل‌های فروش مستقیم و سنتی برای خودروهای برقی و بنزینی اشاره کرد.

مارکو شوبرت، عضو هیات‌مدیره و مسئول فروش گروه فولکس‌واگن با تاکید بر پیچیدگی‌های این رویکرد می‌گوید: «باتوجه به‌شرایط پیچیده‌ بازار، ضرورت دارد کارآیی مدل نمایندگی‌های فعلی ما در ارائه‌ بهترین تجربه به‌مشتری برای خودروهای تمام‌برقی مورد ارزیابی مجدد قرار گیرد.»

تصمیم احتمالی فولکس‌واگن مبنی‌ بر تغییر رویکرد فروش خودروهای برقی، نشان‌دهنده‌ انحراف از الگوی موفق تسلا در اجرای مدل DTC است. بسیاری از خودروسازان سنتی، از جمله فولکس‌واگن در تلاش بودند این مدل فروش را در اروپا که مقررات بسیار سختگیرانه‌ای دارد، پیاده‌سازی کنند.

در مدل DTC، فولکس‌واگن با نمایندگی‌ها همکاری می‌کند. در این مدل فروش که از سال ۲۰۲۰ اجرایی شد، نمایندگی‌ها سهم مشخصی از فروش را دریافت می‌کنند؛ بدون اینکه هزینه‌هایی مانند بازاریابی یا انبارداری را متحمل شوند.

مدل DTC درحال ‌حاضر برای خودروهای فولکس‌واگن، آئودی، اشکودا و خودروهای تجاری فولکس‌واگن در کشورهای فرانسه، آلمان، لهستان، اسپانیا و بریتانیا به‌کار گرفته می‌شود.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *