بر این اساس نمادهای ایران‌خودرو، سایپا، سایپادیزل، پارس‌خودرو، بهمن‌دیزل، زامیاد، ایران‌خودرودیزل و کرمان‌خودرو صف‌فروش شدند و در مقابل تنها نماد گسترش‌سرمایه‌گذاری‌ایران‌خودرو متعادل بود. این درحالی است که نماد گروه بهمن نیز با منفی بالایی معامله شد. ازسوی‌دیگر روز ‌دوشنبه در گروه خودرویی طی ۶۵ هزار نوبت معاملاتی ۲.۷ میلیارد سهم به ارزش ۱.۳۶۰میلیارد تومان معامله شد که نسبت‌به روز یکشنبه با افت روبه‌رو بود. همچنین ارزش روز بازار گروه خودرویی تا پایان معاملات روز یکشنبه بالغ بر ۲۹۰ هزار میلیارد تومان شد.

بورس همچنان بر مدار نزول

روز ‌دوشنبه و در معاملات بازار سهام شاخص‌کل بورس با ریزش ۴۲.۸۹۰واحدی در محدوده دومیلیون و ۷۳۴ هزار واحد قرار گرفت. ازسوی‌دیگر، شاخص‌کل هم‌وزن نیز با کاهش ۶.۱۴۵ واحدی در محدوده ۸۴۷ هزار واحد ایستاد. در این بازار نیز ۲۴.۷ میلیارد ورقه سهم به ارزش بیش‌از ۱۵هزار میلیارد تومان معامله شد. شاخص فرابورس نیز با کاهش ۲۰۲ واحدی در محدوده ۲۵ هزار واحدی قرار گرفت.

در فرابورس هم ۱۲.۶میلیارد ورقه اوراق بهادار به ارزش بیش‌از ۱۱.۵هزار میلیارد تومان دادوستد شد. البته بازار این هفته متفاوت از هفته‌های اخیر بود و در سه روز گذشته شاهد برتری فروشندگان به‌خصوص در نمادهای بزرگ بودیم. از سوی‌دیگر، برای روزهای بعد به‌نظر می‌رسد شاهد نوسانات و معاملات سنگین در نمادها باشیم و انتظار وضعیت بهتری را در سهم‌های کوچک بازار خواهیم داشت.

همچنین کارشناسان بازار سهام معتقدند از لحاظ تکنیکالی کف ۲میلیون ‌و ۴۵۰هزار واحدی و سقف ۳میلیون تا ۳میلیون و ۱۰۰هزار واحد را می‌توان باتوجه به شرایط امروز تا پایان سال برای بورس در نظر گرفت. این درحالی است باید دید تا انتهای سال پولی که به بازار سهام وارد شده است تا چه عددی شاخص‌کل بورس را بالا خواهد برد.

از سوی دیگر، با توجه به اصلاحی که امروز در بورس در جریان است، باید دید تا چه محدوده‌ای ادامه خواهد یافت. به صورت کلی در حاضر گروه خودرویی به عنوان لیدر بازار سهام، می‌تواند در موج بعدی صعودی بازار سهام باز هم پرچم‌دار باشد و بورس را در مسیر صعودی قرار دهد. حال در عمل باید دید چه اتفاقاتی در بازار سرمایه رخ می‌دهد.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *