مدیرعامل گروه کی‌تی‌ام «استفان پیرر» برای احیای این شرکت روی یک طرح جامع استراتژیک تمرکز کرده است. وی قصد دارد بجای اینکه شرکت را درگیر فرایند سنتی ورشکستگی کند، از نوع جدیدی از رویهٔ تجدید ساختار شرکت‌ها در اتحادیهٔ اروپا استفاده کند. اهداف وی جاه‌طلبانه است و قصد دارد با دریافت سه وام ۲۶۵ میلیون دلاری، کی‌تی‌ام را دوباره به مسیر موفقیت بازگرداند. این یعنی کی‌تی‌ام نمی‌خواهد تسلیم شود. این شرکت مصمم است که به تمام تعهداتش عمل کرده و درعین‌حال، ساختار خود را به‌طور اساسی اصلاح کند. بدین منظور، تا پایان فوریه به شرکت مهلت داده شده است و تا آن زمان، تولید همچنان ادامه خواهد داشت و نمایندگی‌ها به‌طور عادی کار خواهند کرد اما تنش در کی‌تی‌ام بسیار بالا است و این شرکت باید طرح نجات خود را در کریسمس ارائه کند.

به نقل از پدال، این کار برای استفان پیرر چالش بسیار بزرگی خواهد بود زیرا وی نه‌تنها باید به شرکت سرمایه تزریق کند بلکه باید ساختارهای پیچیدهٔ کی‌تی‌ام را هم از نو شکل دهد. از ادغام با شرکت هندی باجاج هم به‌عنوان یکی از راه‌های نجات کی‌تی‌ام یاد شده است. این اما اولین باری نیست که کی‌تی‌ام ورشکست می‌شود زیرا این شرکت در سال ۱۹۹۲ هم ورشکست و توسط خود پیرر خریداری شد. وی کی‌تی‌ام را به بزرگ‌ترین سازندهٔ موتورسیکلت در اروپا تبدیل کرد. این شرکت با بیش از ۶ هزار نفر نیرو، سال گذشته حدود ۴۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت تولید کرد.

کی‌تی‌ام ورشکست شد

اکنون اما چالش‌های پیش روی کی‌تی‌ام بسیار زیاد هستند و شامل مواردی مثل کاهش تولید و تغییر استراتژی فروش می‌شود. همچنین حرکت به سمت الکتریکی‌سازی هم می‌تواند به راه نجاتی برای این شرکت اتریشی تبدیل شود. از اکنون تا کریسمس زمان سرنوشت‌سازی برای کی‌تی‌ام خواهد بود و این شرکت برای متقاعد کردن سرمایه‌گذاران، ایجاد انگیزه در کارکنان و راضی نگه داشتن طرفداران موتورسیکلت به طرح جامعی نیاز دارد. در پایان اما فقط یک‌چیز مهم خواهد بود که آن نجات کی‌تی‌ام به‌عنوان یکی از نمادهای صنعت موتورسیکلت‌سازی است.

۵۸۵۸

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *