به گزارش اقتصادآنلاین، به نقل از ایسنا؛ در ماه‌های اخیر، کاربران پلتفرم‌های رمزارزی در ایران با چالش‌هایی مانند اختلالات ریالی، مسدود شدن درگاه‌های پرداخت و نگرانی از مسدودی دارایی‌ها مواجه شده‌اند.
 
با این حال، در ۲۹ دی‌ماه، شاپرک اعلام کرد که بازگشایی درگاه‌های پرداخت مشروط به ارائه اطلاعات شخصی و معاملاتی کاربران است، تصمیمی که واکنش منفی انجمن فین‌تک را به همراه داشت.
 
در همین راستا، کارشناسان هشدار دادند که این اقدامات، علاوه بر کاهش اعتماد عمومی، ممکن است به مهاجرت کسب‌وکار‌های رمزارزی و آسیب به زیرساخت‌های فنی منجر شود که درنهایت می‌تواند خسارات اقتصادی و امنیتی جدی به‌دنبال داشته باشد.
 
علاوه بر این، انجمن فین‌تک به بانک مرکزی پیشنهاد داد که فرآیند تصمیم‌گیری با مشارکت بخش خصوصی انجام شود تا از تضعیف پلتفرم‌های ایرانی و آسیب به اقتصاد دیجیتال کشور جلوگیری گردد.
 
اکنون سرگرد میرزایی، نماینده پلیس فتا، در نشست بررسی قانون‌گذاری حوزه رمزدارایی‌ها اعلام کرده است که روزانه حدود ۳،۰۰۰ پرونده مرتبط با جرایم کریپتویی در جریان است.
 
او تأکید کرد که بیشتر این پرونده‌ها به دلیل فعالیت در فضا‌های غیرشفاف و صرافی‌های خارجی شکل گرفته‌اند. در مقابل، پرونده‌های مربوط به صرافی‌های داخلی از سال ۱۳۹۶ تاکنون به‌مراتب کمتر از پرونده‌های غیررسمی و غیرشفاف بوده است.
 
وی همچنین از افزایش پرونده‌های کلاهبرداری رمزارزی پس از مسدود شدن درگاه‌های پرداخت خبر داد. به گفته او، تبلیغات کلاهبرداری در سایت‌های آگهی آنلاین افزایش یافته و کشف جرم در فضا‌های غیررسمی و تاریک پیچیده و زمان‌بر شده است.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *