به گزارش خبرنگار بازار، علی باقری صبح چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: از سال ۱۳۸۰ تا کنون، تعاونی‌ها در استان موفق به صادرات بیش از ۷۵۰ میلیون دلار کالا و خدمات شده‌اند که این دستاورد اقتصادی بزرگ، به‌ویژه در شرایط تحریم‌ها، قابل‌تقدیر است.

وی بیان کرد: یکی از دستاوردهای مهم ما در این دوره، ابلاغ سند توسعه بخش تعاون برای اولین بار در تاریخ ایران است که چشم‌انداز جدیدی برای این بخش در کشور و استان فراهم کرده است.

باقری به حوزه اجتماعی و اقدامات در جهت ارتقای سلامت کارگران اشاره کرد و گفت: در راستای حفظ سلامت کارگران و صیانت از نیروی کار، ۲۰۳ خانه بهداشت کارگری در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر در استان تأسیس شده است.

وی خاطرنشان کرد: این خانه‌های بهداشت برای انجام معاینات ادواری و حفظ سلامت کارگران در محیط‌های کاری راه‌اندازی شده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: در راستای معرفی الگوهای موفق در جامعه کار و تولید، ۳۵ جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید در استان برگزار شده است و این جشنواره‌ها با هدف قدردانی از افراد نمونه در این حوزه‌ها برگزار می‌شوند.

باقری گفت: بیش از هزار کارگاه آموزشی با موضوع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برای جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شده است که هدف آنها ارتقای آگاهی کارگران و کارفرمایان در زمینه آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از آنها بوده است.

وی اظهار داشت: تلاش‌های مستمر در راستای توسعه بخش تعاون، روابط کار، کارآفرینی و اشتغال در استان مازندران به نتایج مثبت و چشمگیری منجر شده است و امیدواریم این روند با همکاری و همت تمامی مسئولان و مردم استان ادامه یابد و مازندران در مسیر پیشرفت و توسعه پایدار گام بردارد.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *